Šią savaitę Lietuvos ryto dienraštis išspausdins straipsnį apie tai, kaip Vilniaus miesto savivaldybė nusikalstamai netvarko gatvių, o dėl žalos atlyginimo besikreipiančius vairuotojus bando mulkinti, kad už netvarkingose gatvėse sugadintus automobilius kaltos gatves prižiūrinčios įmonės. Savivaldybės tarnautojai žino, kad tuo klausimu jau yra susiformavusi teismų praktika, vienareikšmiškai nurodanti, kad už netvarkingose gatvėse sugadintus automobilius atsakinga savivaldybė. Reiškia savivaldybės tarnautojai nukentėjusiems vairuotojams įžūliai meluoja, galimas dalykas, kad taip bando vairuotojus provokuoti duoti kyšį.
UAB Proservisai Vilniaus miesto savivaldybei inicijuos grupinį ieškinį dėl netvarkingų Vilniaus miesto gatvių, kuriose yra apgadinami automobiliai ar net patiriamos avarijos, bet savivaldybė kratosi atsakomybės ir nenori vairuotojams kompensuoti patirtų nuostolių.
Jei birželio, liepos, rugpjūčio mėnesiais jūsų automobilis buvo apgadintas dėl netvarkingų Vilniaus miesto gatvių ir ketinate prisiteisti kompensaciją, prašome praneškite mums apie tai el paštu [email protected] arba telefonu +37061849606.


Šiuo metu remontuojame 333 klientų automobilius.