Kuro sąnaudų mažinimas su "Proservisai"

Brangus kuras mus verčia kasdien galvoti kaip sumažinti sąnaudas. Svarbiausia - automobilio techninė būklė. Patikimų autoservisų tinklo Proservisai komanda myli savo klientus, todėl mielai dalinamės patarimais kaip taupyti degalus.

>>Būtina bent du kartus per metus tikrinti automobilio techninį stovį. Atkreipkite dėmesį į alyvos kiekį. Per didelis alyvos kiekis sumažina galią taip pat padidina degalų sunaudojimą. Be to užsiteršę oro filtrai papildomai be reikalo naudoja kurą. Mes siūlome oro filtrus reguliariai tikrinti.

>>Didelę įtaką kuro sąnaudoms turi ir padangų slėgis. Per mažas slėgis - viena iš kuro pereikvojimo priežasčių. Rekomenduojama tikrinti padangas bent kartą per mėnesį. Dar labai svarbu jūsų automobilio padangų techninė būklė: montavimas, balansavimas.

>>Ne mažiau svarbus ir ratų suvedimas. Laiku neatlikus ratų suvedimo, kuro sąnaudos gali gerokai patuštinti piniginę.

Mes žinome kaip mažinti kuro sąnaudas. Atlikus registraciją internetu (www.proservisai.lt) ar telefonu +370 683 24223 pasiūlysime atvykti į patikimą autoservisą, jums patogiu metu. Proservisų tinkle klientus aptarnauja tik patyrę specialistai. Užtikriname teisingą kainą ir jokių piktnaudžiavimų.


Šiuo metu remontuojame 331 klientų automobilius.