Dirbame: Vilniuje Kaune Klaipėdoje Šiauliuose Alytuje

Naudoti automobiliai
8550 9405 €
  • 2009
  • 3 cm3
  • Dyzelis
  • 236101 km
  • Mechaninė
Skaityti plačiau
6700 7370 €
  • 2010
  • 3 cm3
  • Benzinas
  • 255864 km
  • Automatinė
Skaityti plačiau
6950 7645 €
  • 2009
  • cm3
  • Benzinas
  • 198700 km
  • Automatinė
Skaityti plačiau

Naudoti Automobiliai. Naudoto automobilio pirkimas.

Naudoti automobiliai - rizikingas pirkinys. Kas susidūrė, žino, jog be patikimų specialistų pagalbos sėkmingas naudoto automobilio pirkimas yra ypač keblus. Todėl, perkamą naudotą automobilį rekomenduojama patikrinti autoservise, kuriuo jūs pasitikite.


Primename: tik kvalifikuota perkamo automobilio patikra gali apsaugoti jūsų piniginę. Dar geresnis, ekonomiškai naudingesnis pasirinkimas - naudoti automobiliai su garantija. Autoservisų tinklas Proservisai veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Elektrėnuose.


Mūsų servisuose naudoti automobiliai tikrinami kasdien. Naudotų automobilių patikrą atlieka patyrę specialistai, naudojantys profesionalią kompiuterinę diagnostiką ir kitą įrangą. Po rimtos patikros, naudoto automobilio pirkėjai sužino automobilio defektus ir kiek gali kainuoti perkamo automobilio remontas.


Nenuostabu, po Proservisų patikros, beveik 80% pirkėjų atsisako pasirinkto automobilio pirkimo.


Daugeliui vairuotojų jau teko susidurti su taip vadinamais "perekūpais", kurie automobilius perpardavimui dažniausiai perka iš Prancūzijos, Vokietijos, Italijos, Belgijos, JAV ir t.t..


Patirtis rodo, kad dažniausiai jų suremontuoti ir parduodami naudoti automobiliai yra itin prastos būklės, turi gausybę paslėptų defektų.


Vaikydamiesi pelno, perpardavėjai dažniausiai naudoja pačias pigiausias detales. Tokios detalės kainuoja iki 2-3 kartų pigiau, bet jų resursas iki 10 kartų mažesnis. Reiškia naudoti automobiliai, kurių remontui pirktos pigiausios detalės, jau pirmais ar antrais eksploatacijos metais turės būti remontuojami iš naujo.


Negana to, gendanti detalė dažnai veikia ir gretutinius mazgus, todėl tokio automobilio remontui gali prireikti dar daugiau naujų detalių. “Perekūpų” pardavimui ruošiami automobiliai remontuojami taip vadinamuose "garažiukuose", kuriuose meistriukai įprastai neturi nei reikiamų įrankių, nei įrangos, nei kvalifikacijos.


Blogiausia, kad perpardavimui naudoti automobiliai remontuojami be atsakomybės - kad tik gražiai atrodytų.


Nieko nedomina, kad po mėnesio gali prireikti variklio kapitalinio remonto ar subyrės važiuoklė - vis tiek kas nors nupirks.


Svarbu: perkant naudotą automobilį reikia įvertinti ne tik kiek jis kainuoja, bet ir kiek kainuos automobilio remontas pirmaisiais eksploatacijos metais. Kad naudoto automobilio pirkimas netaptų nuostoliu, patariame pirkti automobilį su garantija.


Naudoti automobiliai su garantija. Lengvas būdas įsigyti patikimą automobilį

Naudoti automobiliai su garantija parduodami brangiau, bet atsiperka su kaupu.


Vis daugiau pirkėjų Lietuvoje supranta, kad ne vien naudoto automobilio kaina apsprendžia pirkinio sėkmę.


Net patikra perkant automobilį negali apsaugoti nuo įžūlių perpardavėjų apgaulių.


Jei automobilio remontui panaudotos pigiausios, nekokybiškos detalės, patikros metu automobilis bus puikaus stovio, tačiau pavažinėjus mėnesį ar kiek daugiau, pasibaigus pigių detalių resursui, gali pradėti rastis įvairūs gedimai.


Dėl tokių gedimų automobilis per pirmus - antrus metus dažnai pabrangsta dvigubai.


Tada kyla klausimas - ar tikrai pigiai pirktas automobilis yra pigus? Palyginimą kiek kainuoja brangesni naudoti automobiliai su garantija ir pigūs, be garantijos rasite čia: Naudoto automobilio su garantija ir be garantijos palyginimas.


Iš lentelės matome, kad naudoti automobiliai su garantija parduodami brangiau, tačiau per pirmus du eksploatacijos metus jų kaina nesikeičia.


Tuo tarpu pigūs automobiliai be garantijos per pirmus du metus pabrangsta apie dvigubai.


Be to, perkant pigų automobilį yra rizika nupirkti automobilį su suklastotais dokumentais.


Niekas nėra apsaugotas nuo to, kad jau kitą dieną po automobilio pirkimo gali išaiškėti paslėpti žymūs defektai.


Dar blogiau: pardavėjo galite neberasti, nes telefonas nebeveikia, o dokumentuose įrašytas neegzistuojantis Vokietijos pilietis.


Jei norite įsigyti tikrai tvarkingą, saugų automobilį, jums reikalingas automobilis su garantija.

Naudoti automobiliai. Kodėl verta pirkti pas mus?

Norėdami užtikrinti, kad mūsų parduodami automobiliai yra kokybiškai suremontuoti ir pilnai tinkami eksploatuoti kiekvieną dieną, automobiliams suteikiama realiai veikianti remonto garantija.


Naudoti automobiliai su garantija parduodami įmonėje Proservisai - tai net jeigu atsitiktų taip, kad automobilis turėtų kažkokius eksploatacinius defektus po pirkimo, juos šaliname nemokamai.


Visi žinome kaip sunku nusipirkti tinkamą automobilį.

Remiantis mūsų darbo praktiką, užklausomis mūsų advokatų tarnybai, dėl nesąžiningų pardavėjų, kuriems automobilių pardavimas su paslėptais defektais yra įprasta, matome, kad žmonės labai pasitikti pardavėjų žodžiu ir net nepatikrina perkamo automobilio profesionaliame autoservise.


Norime pabrėžti, kad visi naudoti automobiliai, kurie yra parduodami pas mus yra kruopščiai patikrinti kvalifikuotų meistrų, kurie pasitelkę specialiomis įrangomis, stendais bei sukauptą darbinę patirtimi.


Todėl, automobiliai neturi jokių paslėptų defektų, nes visus defektus mes atrandame ir suremontuojame patys. Naudoti automobiliai su garantija - tai ne tik garantinis poperėlis, bet ir įmonės įvaizdžio dalis, kurią mes labai vertinam bei branginam.


Proservisai - geriausia vieta įsigyti automobilį be defektų visoje Lietuvoje. Gausus įvairių markių naudotų automobilių pasirinkimas:


Šiuo metu remontuojame 333 klientų automobilius.